De historie van Bloemsierkunst De Artisjok

Het ontstaan van Bloemsierkunst De Artisjok begon op 9 juni 1978. De oprichter van het bedrijf is sinds die dag niet meer aan de Korvelseweg 112 te Tilburg weg te denken. Een bloemenspeciaalzaak waar men een kwalitatief hoogwaardig product op de markt brengt.

Na ruim 10 jaar houdt hij het voor gezien en heeft zijn scepter overgedragen aan zijn broer. Sinds die tijd zijn de gebroeders in de bloemenspeciaalzaak samen werkzaam. Nadat reeds de naam is gewijzigd in Bloemsierkunst Artisjok, is er verder niet veel veranderd en wordt er nog steeds goed op de kwaliteit gecontroleerd.

Bloemsierkunst Artisjok Creators Since 1978

Vanaf 1995 is Joris van den Hout actief in de bloemenspeciaalzaak "Bloemsierkunst Artisjok  Creators Since 1978" waar kwaliteit erg hoog in het vaandel staat en waar de formule steeds moderner wordt. Waar een uitgebreid modern assortiment te verkrijgen is, snel op moderne trends wordt ingehaakt en waar  moderne en aparte Boeketten , bloemstukken kunnen worden vervaardigd. 

Bloemsierkunst Artisjok is gespecialiseerd op het gebied van zeer aparte en dwaze boeketten. Kijkt u maar eens bij onze maandelijkse themaboeketten.

 

Wij leveren boeket op maat

van 1 tot > 1001.